Introduïsca la seua cerca
accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Procediments

Descrivim a continuació els procediments relacionats amb l'activació, l'ús i la gestió personal de Cl@ve Permanent.

Activació d'usuari

Mitjançant aquest servici pots activar el teu usuari de Cl@ve Permanent i crear-hi la teua pròpia contrasenya d'accés.

Per a l'activació de l'usuari de Cl@ve Permanent hauràs d'accedir al servici d'activació on se't demanarà que facilites l'usuari (DNI o NIE), la direcció de correu electrònic (com a dada addicional de contrast) i el codi d'activació que et proporcionaren quan et registrares.

Accedeix al servici (Abre en nueva ventana)

Si són correctes, el sistema t'enviarà un SMS amb un codi numèric d'un sol ús (One Time Password, OTP) que hauràs de introduir al camp del formulari corresponent. Si és correcte, el sistema et permetrà establir la contrasenya que vulgues, sempre que compte amb unes característiques de seguretat mínimes. Aquesta contrasenya serà la que hauràs d'emprar d'ara endavant cada vegada que un servici d'administració electrònica te la sol·licite.

Si introdueixes erròniament el codi d'activació més de 5 vegades, el sistema te n'informarà i seguidament bloquejarà el codi d'activació. En aquest cas serà necessari generar un nou codi d'activació, i per la qual cosa hauràs de registrar-te de nou en Cl@ve.

Gestió de la contrasenya

/clave_Home/registro/Preguntas-frecuentes.html#ui-id-17 Si has oblidat la contrasenya o simplement vols canviar-la, pots tornar a establir-la de nou en qualsevol moment com un dels procediments següents:

  • Canvi de Contrasenya

Per motius de caducitat o seguretat, potser vulgues canviar de contrasenya. Per poder fer-ho hauràs d'accedir al servici de canvi de contrasenya i seguir els passos indicats.

Accedeix al servici amb usuari i contrasenya(Abre en nueva ventana)

Accedeix al servici amb certificat digital(Abre en nueva ventana)

  • Oblit de Contrasenya

En cas d'oblidar la contrasenya o que quede bloquejada per haver-s'hi superat el nombre màxim de 5 intents fallats, podràs establir una nova contrasenya sempre que hages conservat el codi d'activació. Per poder fer-ho hauràs d'accedir al servici d'activació de contrasenya i seguir els passos indicats.

Accedeix al servici(Abre en nueva ventana)

  • Pèrdua del Codi d'activació

Si no has conservat el codi d'activació, pots obtindre'n un de nou si et registres de nou en Cl@ve.del

  • Regenerar el Codi d'Activació de Cl@ve permanent.

Si ja estàs registrat en Cl@ve i ho necessites, pots regenerar el Codi d'Activació de Cl@ve permanent

Accedeix al servici

Baixa d'usuari

És possible donar de baixa el teu usuari de Cl@ve Permanent mitjançant aquest servici.

Si per qualsevol raó no vols mantindre actiu l'usuari de Cl@ve Permanent, hauràs d'utilitzar el servici de baixa, al qual hi podràs accedir o bé amb la Cl@ve Permanent actual o bé amb certificat digital.

Si accedeixes mitjançant Cl@ve Permanent, una vegada l'hages introduït, el sistema t'enviarà un SMS amb un codi numèric de verificació que hauràs d'introduir al camp del formulari corresponent i, si és correcte, el sistema donarà de baixa el teu usuari en Cl@ve Permanent.

Accedeix al servici amb usuari i contrasenya(Abre en nueva ventana)

Si has oblidat la contrasenya i vols donar-te de baixa, pots accedir-hi amb certificat digital. En aquest cas no et sol·licitarem cap codi de verificació i la baixa es durà a terme de manera immediata.

Accedeix al servici amb certificat digital(Abre en nueva ventana)

Si en qualsevol moment posterior vols activar novament la Cl@ve Permanent, hauràs de fer de nou el tràmit de registre en Cl@ve.