Introdueixi la seva cerca Text requerit per a la cerca(*)
accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Procediments

Descrivim a continuació els procediments relacionats amb l'activació, l'ús i la gestió personal de Cl@ve Permanent.

Activació d'usuari

Mitjançant aquest servei pots activar el teu usuari de Cl@ve Permanent i crear-hi la teva pròpia contrasenya d'accés.

Per a l'activació de l'usuari de Cl@ve Permanent hauràs d'accedir al servei d'activació on se't demanarà que facilitis l'usuari (DNI o NIE), la direcció de correu electrònic (com a dada addicional de contrast) i el codi d'activació que et proporcionaren quan et registrares.

Accedeix al servei(Abre en nueva ventana)

Si són correctes, el sistema t'enviarà un SMS amb un codi numèric d'un sol ús (One Time Password, OTP) que hauràs de introduir al camp del formulari corresponent. Si és correcte, el sistema et permetrà establir la contrasenya que vulguis, sempre que compte amb unes característiques de seguretat mínimes. Aquesta contrasenya serà la que hauràs d'emprar d'ara endavant cada vegada que un servei d'administració electrònica te la sol·liciti.

Si introdueixes erròniament el codi d'activació més de 5 vegades, el sistema te n'informarà i seguidament bloquejarà el codi d'activació. En aquest cas serà necessari generar un nou codi d'activació, i per la qual cosa hauràs de registrar-te de nou a Cl@ve.

Gestió de la contrasenya

Si has oblidat la contrasenya o simplement vols canviar-la, pots tornar a establir-la de nou en qualsevol moment com un dels procediments següents:

  • Canvi de Contrasenya

Per motius de caducitat o seguretat, potser vulguis canviar de contrasenya. Per poder fer-ho hauràs d'accedir al servei de canvi de contrasenya i seguir els passos indicats.

Accedeix al servei amb usuari i contrasenya(Abre en nueva ventana)

Accedeix al servei amb certificat digital(Abre en nueva ventana)

  • Oblit de Contrasenya

En cas d'oblidar la contrasenya o que quedi bloquejada per haver-s'hi superat el nombre màxim de 5 intents fallats, podràs establir una nova contrasenya sempre que hagis conservat el codi d'activació. Per poder fer-ho hauràs d'accedir al servei d'activació de contrasenya i seguir els passos indicats.

Accedeix al servei(Abre en nueva ventana)

  • Pèrdua del Codi d'activació

Si no has conservat el codi d'activació, pots obtenir-ne un de nou si et registres de nou a Cl@ve.

  • Regenerar el Codi d'Activació de Cl@ve permanent.

Si ja estàs registrat en Cl@ve i ho necessites, pots regenerar el Codi d'Activació de Cl@ve permanent

Accedeix al servei

Baixa d'usuari

És possible donar de baixa el teu usuari de Cl@ve Permanent mitjançant aquest servei.

Si per qualsevol raó no vols mantenir actiu l'usuari de Cl@ve Permanent, hauràs d'utilitzar el servei de baixa, al qual hi podràs accedir o bé amb la Cl@ve Permanent actual o bé amb certificat digital.

Si accedeixes mitjançant Cl@ve Permanent, una vegada l'hagis introduït, el sistema t'enviarà un SMS amb un codi numèric de verificació que hauràs d'introduir al camp del formulari corresponent i, si és correcte, el sistema donarà de baixa el teu usuari a Cl@ve Permanent.

Accedeix al servei amb usuari i contrasenya(Abre en nueva ventana)

Si has oblidat la contrasenya i vols donar-te de baixa, pots accedir-hi amb certificat digital. En aquest cas no et sol·licitarem cap codi de verificació i la baixa es durà a terme de manera immediata.

Accedeix al servei amb certificat digital(Abre en nueva ventana)

Si en qualsevol moment posterior vols activar novament la Cl@ve Permanent, hauràs de fer de nou el tràmit de registre en Cl@ve.