accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

On puc fer-lo servir?

Pots emprar els mecanismes d'identificació prevists en Cl@ve en tots aquells serveis d'administració electrònica integrats al sistema.

Els serveis integrats es diferencien perquè comptaran, a la pantalla d'accés, amb un botó que et redirigirà al sistema d'autenticació Cl@ve:

En l'Acord del Consell de Ministres del 19 de setembre de 2014, pel qual s'aprova el sistema Cl@ve, s'estableix que el Sector Públic Administratiu Estatal haurà d'habilitar el sistema en tots els serveis i tràmits electrònics dirigits als ciutadans abans del 31 de desembre de 2015, i aleshores hi haurà un període de transició fins a aquesta data en el qual s'hi incorporaran progressivament tots els serveis.

No obstant això, s'hi permetrà integrar la resta de les Administracions Públiques quan estigui disponible, i d'aquesta manera s'habilitarà l'extensió pràctica dels serveis d'administració electrònica a la gran majoria dels ciutadans.

Recorda que per obtenir aquests mecanismes d'identificació i emprar-los a Cl@ve és necessari haver-s'hi registrat prèviament amb qualsevol dels procediments prevists (pots ampliar aquesta informació a l'apartat de Registre ).