accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Com funciona?

 1. 1

  Accedeix al sistema

  Per fer servir les teves contrasenyes de Cl@ve en un servei d'administració electrònica, únicament has de fer clic a la icona a la pantalla d'accés al servei (en el exemple, el servei de consulta de saldo de punts i antecedents de la DGT).

  En aquest moment, seràs redirigit a la pantalla de Cl@ve

 2. 2

  Selecciona el mètode d'identificació

  A la pantalla de Cl@ve trobaràs un selector que et permetrà escollir el mètode d'identificació d'entre aquells que estan disponibles per al servei en qüestió (recorda que solament es permeten els mètodes que proporcionen un nivell de seguretat en l'accés igual o superior al que necessita el servei).

  Reconeixeràs els mètodes d'identificació que no estiguin disponibles perquè apareixeran en tonalitats grises en comptes de en color.

  Per seleccionar el mètode d'identificació, fes clic en Accedir

 3. 3

  Identifica't

  Una vegada has escollit el mètode per identificar-te, Cl@ve et redirigirà a la pantalla d'identificació. Aquesta pantalla és diferent depenent del mètode seleccionat.

  En el cas d'emprar la Cl@ve ocasional, (Cl@ve PIN), apareixerà la pantalla següent:

  Pots consultar més informació sobre la Cl@ve ocasional (Cl@ve PIN) a l'enllaç següent Cl@ve PIN

  Mentre que si esculls emprar la Cl@ve Permanent, apareixerà aquesta altra:

  Pots consultar més informació sobre la Cl@ve Permanent a l'enllaç següent Cl@ve Permanent

  També pots escollir identificar-te amb el teu DNI-e o certificat electrònic. En aquest cas, t'apareixerà una pantalla diferent, que dependrà del navegador que estiguis utilitzant. A més, si tens diversos certificats electrònics instal·lats, el sistema et preguntarà quin vols fer servir.


  Pantallas navegadores acceso identificación

 4. 4

  Torna al servei d'Administració Electrònica

  Una vegada t'hi hagis identificat correctament emprant el mètode elegit, Cl@ve et redirigirà automàticament al servidor d'administració electrònica al qual vols accedir (seguint amb l'exemple, al servei de consulta de saldo de punts i antecedents de la DGT).